sygalskap fra ende til annen

Om meg

| On
10:51
Jeg heter Serine og er selvdiagnostisert sygal. Lageret av stoff og mønster er stadig voksende, og det har i alle fall ikke blitt mindre etter at jeg begynte å jobbe i en stoffbutikk ved siden av studiene. Når jeg ser på klær i butikker tar jeg heller bilder av plaggene og analyserer konstruksjonen av dem enn å faktisk kjøpe dem. Innerst inne har jeg en drøm om en fullstendig hjemmesydd garderobe! Selv om dagene er travle får jeg sydd en del, både til meg selv og på bestilling. 


Ta kontakt på setal93@gmail.com!


3 kommentarer on "Om meg"
 1. Hei Serine,
  Vil bare si at du lager fantastiske ting!!

  SvarSlett
 2. Hei hei. Jeg har sett gjennom bildene på siden din og ser at du har mange fantastiske og litt annerledese plagg. veldig morsomt. Hvor holder du til? Hadde det vært interessant å ta med deg et utvalg av dine klær og være med på en salgsmesse i Lofoten i sommer? Jeg er standansvarlig for Lofotmessa på Leknes 25.-26. juni. Vi har utstillere som tilbyr alt fra sportsklær, hudpleieprodukter, strikket tøy, friluftsartikler osv. Dette er en relativt stor salgsmesse og vi ønsker stadig å forbedre oss. Som ny standansvarlig så søker jeg nå ut av regionen og inviterer de jeg ser kan bringe nyheter og spennende bidrag til messa. Jeg tror du kunne fått solg masse ved å være med på vår messe. Se mer på www.lofotmessa.no eller mail meg på juneremmen@gmail.com.
  Kanskje kan du kombinere business and pleasure og ta deg en Lofotferie med surfing og turer i fjellet påfølgende uke etter messa:) Tenk på det:)

  mvh

  June N. Remmen

  SvarSlett
 3. Hei hei. Jeg har sett gjennom bildene på siden din og ser at du har mange fantastiske og litt annerledese plagg. veldig morsomt. Hvor holder du til? Hadde det vært interessant å ta med deg et utvalg av dine klær og være med på en salgsmesse i Lofoten i sommer? Jeg er standansvarlig for Lofotmessa på Leknes 25.-26. juni. Vi har utstillere som tilbyr alt fra sportsklær, hudpleieprodukter, strikket tøy, friluftsartikler osv. Dette er en relativt stor salgsmesse og vi ønsker stadig å forbedre oss. Som ny standansvarlig så søker jeg nå ut av regionen og inviterer de jeg ser kan bringe nyheter og spennende bidrag til messa. Jeg tror du kunne fått solg masse ved å være med på vår messe. Se mer på www.lofotmessa.no eller mail meg på juneremmen@gmail.com.
  Kanskje kan du kombinere business and pleasure og ta deg en Lofotferie med surfing og turer i fjellet påfølgende uke etter messa:) Tenk på det:)

  mvh

  June N. Remmen

  SvarSlett

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Custom Post Signature

Custom Post Signature